TIETOA Puhtaasti paras -OHJELMASTA
Puhtaasti paras on verkkokoulutus urheilijoille ja heidän tukijoukoilleen. Sen sisältö perustuu antidopingsäännöstöihin, jotka ovat tulleet voimaan 1.1.2015. Koulutukseen kuuluu seitsemän osiota, joissa annetaan keskeistä tietoa antidopingasioista. Kunkin osion suorittamiseen kuluu 3–4 minuuttia.

Osioissa on videoita, harjoituksia ja tietosisältöä. Kaikkia osioita ei tarvitse suorittaa kerralla, koska suoritukset tallentuvat ohjelmaan.

Kun kaikki osiot on suoritettu, saat sähköpostitse diplomin. Jokaisen osion jälkeen saat sähköpostitse yhteenvedon osion tärkeimmistä asioista.

Verkkokoulutus sisältää myös kertausosion, jonka avulla voit kerrata osaamistasi antidopingasioissa. Kysymyksiä on kaikkiaan 21, joista oikein on vastattava 19:ään läpäistäksesi osion. Mikäli et läpäise testiä ensimmäisellä kerralla, saat suosituksen, mitä osioita kannattaa kerrata ennen kuin teet kertausosion uudelleen. Kertausosion suorittamisesta tulee merkintä diplomiin.

Puhtaasti paras -verkkokoulutus toimii mobiililaitteissa sekä PC- ja Mac-tietokoneissa.

Maailman Antidopingtoimisto WADA on laatinut oman vastaavan ohjelmansa nimeltä ALPHA: alpha.wada-ama.org. ALPHA sopii erityisesti huippu-urheilijoille, jotka haluavat kasvattaa tietämystään antidopingasioissa.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja mielipiteitä ohjelmasta osoitteessa post@.

Onnea Puhtaasti paras -ohjelman suorittamiseen!

Puhtaasti Paras -ohjelman on laatinut Anti-Doping Norway yhteistyökumppaninaan Anti-Doping Denmark.